Permanent make-up is de trend van nu! Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag, wie wil dat nou niet? 

Permanente make-up

PMU is het aanbrengen van pigmenten net onder het huidoppervlak. Door middel van ultradunne, steriele naalden wordt er een lichaamsvriendelijk pigment in de lederhuid aangebracht. Hierdoor ontstaat een semi-permanente pigmentatie.

Wat betreft techniek lijkt het op het zetten van een tatoeage maar het verschil met het zetten van een tatoeage is dat deze in de diepere huidlagen wordt geplaatst (3e huidlaag). Permanente make-up is oppervlakkig (1e huidlaag) en hierdoor nooit definitief. Na verloop van tijd vervaagt de kleur tenzij u de behandeling herhaalt om zo het mooiste resultaat te behouden.

permanent-make-up

* Steffi’s Beautystudio is na een inspectie goed gekeurd door de GGD, deze GGD vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiëne richtlijnen van het LCHV.  De vergunning kunt u controleren op veiligtattoerenenpiercen.nl *

Permanent Eyebrows

Er zijn verschillende technieken voor permanente wenkbrauwen:

– Powderbrows
– Microblading

Twijfelt u over welke techniek het beste bij u past of zou u graag meer informatie willen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek, hier wordt alles over de behandelingen verteld.

Permanent Eyeliner

Bij de permanent eyeliner zijn er verschillende mogelijkheden:

– Infralash eyeliner

– Classic eyeliner

– Brede eyeliner

– Combi eyeliner

– Shadow eyeliner

– Design eyeliner

Twijfelt u over welke eyeliner style het beste bij u past of zou u graag wat meer informatie willen over deze behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Permanent Make-Up Removal

Professional PMU removal 

Steffi’s Beautystudio is de 23e professional PMU remover specialist in Nederland!

Bij deze behandeling wordt uw oude permanent make-up of tatoeage op een zeer veilige manier verwijderd. Er word niet met een laser gewerkt, dat betekend minder huidbeschadiging, minder irritatie, snellere genezing en minder risico op littekens!

Hoe gaan we te werk?pmu-removal

Tijdens de behandeling werken we oppervlakkig. Er wordt een natuurlijke vloeistof aangebracht in de bovenste huidlaag, deze vloeistof zorgt dat de pigmenten in de diepere huidlagen worden afgebroken en begeleid de oude pigmenten de huid uit.

Het aantal behandelingen die nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat is niet te voorspellen, het hangt van verschillende factoren af zoals: Welke pigmenten zijn gebruikt, hoe diep is het geplaatst, hoe oud is het ect. De tijd tussen de behandelingen van het verwijderen van permanent make-up is minimaal 4 weken en bij het verwijderen van tatoeages minimaal 6 weken.

Er zullen altijd meerdere behandelingen nodig zijn, het voordeel van deze techniek is dat het ook (lichte) kleuren verwijderd wat een laser niet kan. Doordat het ook (lichte) kleuren verwijderd kan je langer doorgaan met het proces tot het gewenste resultaat is behaald.

Prijzen:

Eerste removal behandeling €150,00
Vervolg afspraken na 4 of 6 weken €75,00