Lash Lifting

Lash lifting wordt uitgevoerd met uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift, op deze manier kan elk wimperhaartje behandeld worden. Door deze behandeling wordt een wimper krultang overbodig.

Deze behandeling is voor bijna ieder geschikt, lange wimpers, en korte wimpers. Door middel van de lash lift techniek oogt het alsof uw eigen wimpers langer zijn en ze zullen automatisch overeind staan naast elkaar, hierdoor krijgt u een wijder ogende en sprekende blik. Voor het mooiste en opvallendste resultaat adviseren ik ook altijd om de wimpers tijdens de behandeling te laten verven. Hierdoor kun je niet alleen je wimper kruller aan de kant leggen, maar (voor de eerste tijd) ook je mascara. De behandeling blijft zes tot acht weken zichtbaar en is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. lash lifting

Lash lifting Incl. Verf €45,50

Lash Lifting Excl. Verf €42,95

One by one wimper extensions

Wilt u graag een mooie natuurlijke oogopslag elk moment van de dag zonder bezig zijn met mascara’s? Dan zijn de classic one by one wimper extensions de ideale uitkomst! Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de lengte en dikte van de extensions, bij Steffi’s Beautystudio bespreken we uw wensen en kijken we samen naar welke extensions het beste bij u passen zonder uw natuurlijke wimpers te beschadigen.

De one by one wimper extensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Bij deze techniek worden circa 80 tot 120 extensions geplaatst. Dit is afhankelijk van het aantal natuurlijke wimpers wat u heeft, de extensions worden een voor een aan uw eigen wimpers bevestigd met een speciale lijm. Belangrijk: Zorg dat uw wimpers goed gereinigd zijn voor de behandeling, dit zorgt voor een betere hechting.

Nieuwe set: €80,00

Opvullen tot 2 weken €27,50

Opvullen tot 3 weken €37,50

Opvullen tot 4 weken €47,50

Na 4 weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend.